tny.nu

Nov 13

Alla operationer på verkar kroppen mer eller mindre. Att genomgå en bröstförstoring är mycket tärande på kroppen, men det tär också otroligt mycket på psykiskt. Bieffekterna som uppstår kan vara rätt hemska att gå igenom. Efter en operation så har man ont i minst två månader, det är svårt att röra sig och allt man gör går långsamt och trögt. Att besluta sig för att göra en skönhetsoperation är en svår debatt man måste ta med sig själv eftersom att det kommer påverka hela ens liv. En bröstförstoring är ett viktigt beslut som rör din kropp och din självbild, det kostar väldigt mycket pengar och ger konvalescenstid. När man har bestämt sig för att göra en skönhetsoperation så är det viktigt att tänka efter hur väl man vill göra det, om det är värt att lägga ner en stor summa pengar och att utsätta din kropp för en jobbigt fysiskt operation. Det flesta tycker det är ok.